לכבוד יום העצמאות, נשיא המדינה יצחק הרצוג קיבל איגרות איחולים וברכות מצולמות מעשרות מנהיגים עולמיים, ביניהם נשיאי המדינות של ארצות הברית, צרפת, גרמניה, סין, רוסיה, טורקיה, והודו, ומלכי ספרד, תאילנד והולנד.
נשיא ארצות הברית של אמריקה ג'ו ביידן אמר בברכתו המצולמת: "לכבוד הוא לי לשלוח את מיטב האיחולים של אזרחי ארצות הברית ליום ההולדת ה-74 של מדינת ישראל. חברות קרובה ורבת שנים בין ארצותינו החלה ברגע שארה"ב הייתה למדינה הראשונה בעולם שהכירה בישראל כמדינה עצמאית, רק 11 דקות לאחר הקמתה. וב-74 שנים של קידמה ושותפות, השגנו הרבה מאוד ביחד. החל משיתופי פעולה במחקר מדעי וטכנולוגי פורץ דרך ועד יצירת קשרים אזוריים חדשים שיבטיחו את ביטחונה של ישראל. השותפות בין ישראל וארה"ב הייתה חיונית לארצות הברית ואני סבור שגם לישראל. הקשרים בינינו איתנים. ואני גאה לעמוד לצד ישראל היום ותמיד. יום עצמאות שמח!"
נשיא צרפת עמנואל מקרון מסר בברכה מצולמת: "אתם מכירים את החיבור העמוק שלי לישראל. לקרבה בין מדינותינו ישנם שורשים המתחילים בקשרים האנושיים שמחברים בינינו. אתם יכולים לסמוך עלי שאפעל לחזק את זה בכל הרמות, כולל באיחוד האירופי. אני מאחל לכולכם חג עצמאות שמח. ממני ומצרפת כולה".
נשיא סין שי ג'ינפינג, עמו נשיא המדינה קיים את שיחת הטלפון הראשונה בין נשיאי סין וישראל, כתב באיגרת שהועברה ללשכת הנשיא: "מאז כינון היחסים הדיפלומטיים בין סין לישראל לפני 30 שנים, שתי המדינות שמרו על יחסים קרובים בכל הרמות, כאשר שיתופי הפעולה בין שני העמים המשיכו לצמוח והידידות המשיכה להעמיק. בשיחת הטלפון שלנו אשתקד, הגענו להסכמה נרחבת על יחסינו הבילטראליים ועל נושאים שחשובים לשני הצדדים. מכיוון שאני מייחס חשיבות גבוהה ליחסים בין סין לישראל, ברצוני לעבוד יחד איתך על מנת להעמיק את האמון הפוליטי בין סין לישראל, להעצים את שיתופי הפעולה לטובת שני הצדדים, להרחיב ידידויות, ולהביא את השותפות החדשנית המקיפה של סין וישראל לגבהים חדשים. אני מאחל שמדינת ישראל תזכה לשגשוג, ואושר לאזרחיה".
נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן, אשר אירח את נשיא המדינה בביקור ממלכתי היסטורי בחודש מרץ, כתב באגרת: ״בתקופה החדשה ביחסים בינינו, שהחלה עם ביקורו של כבוד הנשיא במרץ האחרון, אני מאמין באמת ובתמים ששיתוף הפעולה בין מדינותינו יתפתח בצורה שתשרת את האינטרסים הלאומיים ההדדיים שלנו, כמו גם את השלום והיציבות האזורית".
נשיא המדינה קיבל גם ברכה מנשיא הודו ראם נאת' קובינד שכתב: "קיים פוטנציאל רב לשיתופי פעולה בין מדינותינו, וברצוננו להעמיקם.” ראש ממשלת הודו נרנדרה מודי שלח גם הוא וציין בברכה מצולמת: "על אף שזהו פרק חדש ביחסינו, ליחסים בין מדינותינו ישנה היסטוריה עתיקה מאוד. אני מקווה כי נוכל להעמיק אף יותר את יחסינו בשנים הבאות".
נשיא גרמניה פרנק-וולטר שטיינמאייר אמר בברכתו המצולמת: "אדוני הנשיא, חברים יקרים בישראל. לכבוד יום העצמאות ה-74 של ישראל, ובשם האזרחים כאן, אני שולח לכם את מיטב האיחולים. לפני 74 שנים, התגשם חלומו של הרצל על מולדת לעם היהודי. מתוך הכרה באשמה ההיסטורית הכבדה על פשעי הנאצים נגד העם היהודי, אנו, הגרמנים, חשים התרגשות עמוקה מהידידות עם ישראל. על האמון הייחודי והחדש הזה, נהיה אסירי תודה לעד".
נשיא רוסיה ולדימיר פוטין כתב באיגרת: "אני מוסר את איחוליי הכנים לרגל יום העצמאות של מדינת ישראל. אני סבור כי היחסים בין רוסיה לישראל, המבוססים על עקרונות הידידות והכבוד ההדדי, ימשיכו להתפתח לטובת עמינו ולטובת חיזוק השלום והביטחון במזרח התיכון. אני מאחל לך בריאות טובה והצלחה רבה, וכן שמחה ושגשוג לכל אזרחי ישראל".
ראש ממשלת בריטניה בוריס ג'ונסון צייץ: "אני מאחל לישראל ולידידיי יצחק הרצוג ונפתלי בנט יום עצמאות שמח! הממלכה המאוחדת תמיד עמדה לצד ישראל וזכותה לחיות בצורה שכל מדינה צריכה לחיות בה: בשלום, בשגשוג, ובביטחון".
עוד התקבלו איחולים לכבוד יום העצמאות: נשיא קוריאה הדרומית מון ג'ה אין, מנשיא צ'כיה מילוש זמאן, נשיא קולומביה איוון דוקה מארקס, ראש ממשלת יפן פומיו קישידה, ממלך ספרד פליפה השישי, נשיאת יוון קתרינה סקלרופולו, ממלך הולנד וילם-אלכסנדר, מלך תאילנד מאהה וצ'יראלונגקון, נשיא אוסטריה אלכסנדר ואן דר בלן, נשיא רומניה קלאוס ורנר יוהאניס, נשיא קזחסטאן קאסים-ג'ומארט טוקאייב, נשיא גואטמלה אלחנדרו ג'יאמטיי, נשיא שוויץ איגנציו קסיס, נשיא פורטוגל מרסלו דה סוזה, נשיא איטליה סרג'ו מטרלה, נשיא מלטה ג'ורג' ולה, נשיא ליבריה ג'ורג' ואה, נשיא אירלנד מייקל היגינס, נשיא ויאטנם נווין סואן פוק, נשיא סרי לאנקה גוטביה רג'פקסה, נשיא גאנה ננה אפוקו-אדו, נשיא מונגוליה ציאנחין חורלשוך, נשיא טורקמניסטן סרדאר ברדימוחמדוב, נשיא הרפובליקה הדמוקרטית של הקונגו פליקס צ'יסקדי, והמושל הכללי של אוסטרליה דיוויד הארלי.