למען האמת, עד שלא הפכתי ל"חריטן", לא הכרתי את הקינוח הזה, אך מסתבר שבמשפחה המורחבת, מכירים את הקינוח הזה אישית ומקרוב ומכינים אותו בכל הזדמנות ובמגוון צורות.
תחילה הכרתי אותו בצורתו המקורית: פירות טחונים. בהמשך הכרתי דודה שסיפרה שהיא מוסיפה ג'לי. לאחר מכן הכרתי מישהי שאמרה שהיא מוסיפה מיץ תות בננה ואחת הגרסאות הכמעט סופיות היתה גם קצפת פרווה.
חייבת לספר לכן שניסיתי את כל הגרסאות. הבן שלי אוהב את הגרסה עם הקצפת, הבת אוהבת את זו עם הג'לי, החלטתי לעשות לכן סדר בדברים, פשוט תנסו מה אוהבים אצלכם.