רוב בני האדם אוהבים שוקולד. מה לעשות? הוא ערב לחיך, מתוק, מגיע בטעמים שונים ומעניינים ועושה לנו טוב על הלב. כשנתקלתי בשוקולדים של יער הקקאו, הסתקרנתי בעיקר לגבי הטעמים הרבים שמצאתי שם. מלבד העיצוב היפה, הם נראים מזמינים ושונים.
כך התוודעתי ליערה, שוקולטירית, אמא, אוהבת טבע, אנשים וכנראה הרבה שוקולד. יערה מייצרת בעצמה את השוקולדים בעבודת יד, היא משתמשת באהבה שלה לטבע וחומרי הגלם מגיעים מחקלאות ישראלית, אותם היא משלבת עם מפעלי שוקולד הטובים בעולם וכך מתקבלות תוצאות מדהימות.
השוקולדים מגיעים במגוון צורות כמו טבלאות, פרלינים, ממרחים, מארזים ועוד מגוון. המוצרים של יערה כשרים למהדרין בהשגחת הרבנות ירושלים ועשויים מחלב ישראל בלבד.
כשבדקתי את פרלינה לוז ואת שוקולד פולי הקפה, לצד ממרח שוקולד בוטנים, הדבר הראשון ששאלתי הוא האם יש לה מתכון עבור הקוראות שלי, כי לדעתי שוקולד כזה מחייב מתכון עסיסי. היא כמובן לא אכזבה וכך הגיע אלינו המתכון לעוגיות סנדוויץ חלב – לוז.