יום אחד נותר לשנת 2022 וטסלה ישראל מציעה הטבה ייחודית ללקוחות שיסכימו לקבל את המכונית החדשה שלהם עוד השנה. לאחר מספר ימים בהם העניקה טסלה הנחות בגובה עשרות אלפי שקלים על מכוניות במלאי, הודיעה טסלה היום כי לקוחות שיסכימו לקבל את הרכב החדש עד יום שישי יקבלו הטבה בדמות טעינה של 10 אלף קילומטר חינם בעמדות הסופר צ'רג'ר של טסלה.
עוד מבחזית החדשות
- מטח משמעותי של כטב"מים שוגרו אל עבר ישראל מכיוון עיראק
- "תהליכי עומק מדאיגים": בהרצליה ייאסר ללימוד במוסדות החינוך- ספר אזרחות המזוהה עם פורום קהלת
- איראן טוענת: ישראל ביצעה פעולה חשאית משמעותית במדינה
- תעלומת סינוואר: האם מנהיג חמאס חוסל? | גורמי מודיעין: מידע בלתי מבוסס
- מתקפה נוספת על החות'ים בתימן – הפעם על ידי הצבא האמריקני
לאחר תאריך זה, מועד אספקת הרכבים החדשים תהיה בינואר-מרץ 2023 , במחיר שככל הנראה ישקף את מס הקנייה החדש על המכוניות החשמליות בסך-20%.
הודעה זו של טסלה מגיעה לאחר שבשבועות האחרונים הודיעה החברה על הטבות דומות בשווקים נוספים. טסלה ישראל מושפעת ישירות ממדיניות היצרנית העולמית שככל הנראה הורתה לשווקים מסביב לעולם להיפטר מהמכוניות, וזאת, למרות שעל פי רישומי מדינת ישראל לטסלה מלאי מכוניות שטרם נמכרו ומיועדים לשחרור רק בשנה הבאה.