שיתוף
תגובות
אוכל » עונג חנוכה: מתכון ללביבות פנקייקס טחינה
לביבות פנקייקס טחינה | צילום: שני בריל
הסופגניות הן המאכל המזוהה ביותר עם חג החנוכה, אבל בואו ניתן מקום של כבוד גם ללביבות, ועם המתכון של שף אורי נבון ("מחניודה"), זה יהיה בטוח חג מענג
זמן הכנה:
20
דרגת קושי:
קלה
סוג:
חלבי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

מתכון ללביבות פנקייקס משגעות, רכות ונימוחות, בשילוב טחינה גולמית איכותית,  שיהפכו את חגיגת חנוכה לטעימה ומענגת במיוחד. 

חג חנוכה שמח!

לביבות פנקייקס טחינה | צילום: שני בריל

מצרכים

לכ-6 יחידות

1.5 כוסות קמח תופח
2 ביצים
2 כפות יוגורט יווני
3 כפות טחינה גולמית
1 כוס חלב
3 כפות סוכר
קורט מלח
1/2 כפית תמצית וניל

להגשה:

פירות יער מסוגים שונים

אופן ההכנה

1
במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם כף סוכר אחת עד שהתערובת הופכת גבוהה ונפוחה.
2
בקערה מערבבים את כל שאר הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3
מוסיפים לתערובת את הביצים הקצופות ומערבבים בעדינות עד שהן נבלעות פנימה. מכסים את המסה בניילון נצמד ומניחים בצד לכ-10 דקות.
4
על מחבת פנקייקים שטוחה ככל שיש מניחים רינג עגול בקוטר של כ-10 ס"מ משומן היטב. מוזגים מהתערובת כמעט עד לסוף גובה הרינג ומטגנים על חום בינוני.
5
משחררים את הפנקייקס מהרינג ומניחים על צלחת הגשה.
6
מערבבים טחינה גולמית עם מעט סוכר ומוזגים מעל ערימת הפנקייקים. מקשטים עם פירות יער טריים ומגישים.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
איננו רואים דברים כפי שהם אלא כפי שאנו

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים