1
במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד קמח, אבקת סוכר, חמאה, שקדים, קורנפלור, מלח ווניל וגרידת לימון עד שמתקבלת תערובת פירורית.
2
מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים עוד 1-2 כפות חלב.
3
מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה, מאחדים בידיים ומשטחים לצורת דיסקית.
4
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה.
5
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-3 מ"מ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי.
6
ממלאים כל עיגול במלית הרצויה וסוגרים לצורת אוזני המן. חשוב לא למלא יותר מדי.
7
מניחים את העוגיות במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
9
אופים במשך 12-17 דקות, או עד שהאוזניים מזהיבות ומתייצבות.
10
מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה.