שיתוף
תגובות
אוכל » לט"ו בשבט: מתכון להכנת לחם ללא לישה עם פירות יבשים
לחם ללא לישה עם פירות יבשים לט"ו בשבט | צילום: אריאל בן חמו
לחם עם פירות יבשים זה אחד המאכלים הטעימים ביותר, וניתן למצוא לחם כזה רק במאפיות בוטיק | זה הזמן להכין לסדר ט"ו בשבט לחם עם פירות יבשים, שייגנוב את ההצגה
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

אריאל בן חמו (בריאלי) מציעה מתכון מעולה וטעים להכנה בבית של לחם ללא לישה עם פירות יבשים, גם שומר על איכות הסביבה בזכות שימוש בתבנית אפייה אקולוגית של המותג: If you care (איפ יו קאר).  תבנית האפייה מותאמת לאפיית לחמים והיא עשויה מנייר לא מולבן, נטול כלור ועמיד בפני שמן.

לחם ללא לישה עם פירות יבשים לט"ו בשבט | צילום: אריאל בן חמו

ט"ו בשבט שמח ובריא!


המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי) בשיתוף חברת If you care (איפ יו קאר)

מצרכים

3 ו-1/3 כוסות (500 גרם) קמח כוסמין מלא
2 כפות מייפל טבעי
1 כף שטוחה סודה לשתייה
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית

1 כוס עם תוספות

אגוזים/ שקדים/ צנוברים/ גרעיני דלעת/ צימוקים/ חמוציות
1 ו-1/2 חלב סויה
2 כפות חומץ תפוחים

אופן ההכנה

1
בקערה קטנה מערבבים חלב וחומץ ומניחים בצד 5 דקות.
2
קוצצים את כל התוספות לחתיכות גסות.
3
בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, סודה, מלח ושמן זית.
4
מוסיפים את החלב והחומץ ומערבבים רק עד ליצירת בצק.
5
מוסיפים את התוספות ומערבבים רק עד לפיזור בבצק.
6
מעבירים לתבנית אפייה אקולוגית ויוצרים חתך עדין למעלה.
7
אופים 30 עד 40 על 190 מעלות עד שהלחם מתקשה מכל הצדדים.
8
חותכים רק אחרי צינון מלא.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
מי שלא עשה טעות לא ניסה שום דבר חדש

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים