שיתוף
תגובות
אוכל » טאקו ישראלי בגרסה מיוחדת לקיץ
מתכון טאקו כחול לבן מאסטר שף | צילום: נמרוד סנדרס
מתכון כחול לבן
טאקו – הוא מאכל מהמטבח המקסיקני, המורכב מטורטייה הממולאת בדרך כלל בבשר ובמרכיבים נוספים
תגיות: , ,
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
בשרי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

מנה שמתאימה לקיץ: קלה להכנה, טעימה יפה לאירוח וניתן להוסיף לה כל מה שהישראלים אוהבים:  מטבוחה, חומוס, סלט ירקות, שיפוד פרגיות וטחינה.


הכתבה בשיתוף מאסטר שף

מצרכים

חב׳ טורטיות 320 גרם מאסטר שף
2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה
½ כפית כמון
שיפודי פרגיות

מצרכים למטבוחה

4 כפות שמן זית
3 שיני שום
½ פלפל ירוק חריף
1 פחית שימורי עגבניות
1 כפית פפריקה
½ כפית כמון
מלח ופלפל

להגשה

טחינה

אופן ההכנה

1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מתבלים 2 כפות שמן זית בפפריקה וכמון, מברישים טורטיות מאסטר שף בשמן המתובל ומניחים בין שריגי הרשת של התנור.
3
קולים בתנור 15 דקות להזהבה ומצננים.
4
את יתרת השמן המתובל מערבבים עם הפרגיות ומניחים במקרר.
5
בינתיים מכינים את המטבוחה: מטגנים שום ב-2 כפות שמן במשך חצי דקה תוך כדי ערבוב, מוסיפים פחית שימורי עגבניות מאסטר שף ומבשלים במשך 10 דקות.
6
מוסיפים למטבוחה פפריקה, מעט כמון ופלפל ירוק חריף מורידים את האש למינימום, מכסים ומבשלים עוד שעה עד לקבל מרקם סמיך (במידת הצורך מוסיפים מעט מים לאורך הבישול).
7
צולים את הפרגיות על האש. לאחר הצלייה מניחים מטבוחה בטאקו טורטיה, מוסיפים שיפוד פרגיות ומוזגים מעט טחינה מעל.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
אם לא נשנה כיוון, סביר להניח שנגיע לאן שאנו הולכים

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים