המתכון מעולה, טעים, קל, ומהיר ומומלץ לשוחרי בריאות, חובבי מזון ללא גלוטן או לסובלים ממחלת הצליאק.
- סלט אינסלטיסימה: כל המרכיבים התזונתיים שחשובים בתפריט היומימאת שירה גלאי
- מאפה פוזילי גבינות ושלל פטריותמאת שירה גלאי
- צ'יפס פולנטה וגרנה פדנומאת רובי מיכאל
- קיש בטטה וגבינות עיזיםמאת קובי אדרי
2 תגובות
אי אפשר לשלוח מתכון רגיל או אולי אפשר להחליף את זה בקמח
ב"ה
נשמע מענין מאד לנסות. תודה רבה על המתכון המועיל!
יש לי שאלה – מדוע מסומן כחמץ אם מדובר במאכל ללא גלוטן? הרי אפשר להכין מקמח שאינו חמץ. זה הרעיון בללא גלוטן. לא?