שיתוף
תגובות
אוכל » סופגניות ללא גלוטן: בהכנה ביתית
סופגניות ללא גלוטן | צילום: אסף לוי
הקונדיטור הראשי של רשת ביגה, רן בן דוד, עם מתכון להכנת סופגניות  ללא גלוטן, שכל אחת יכולה להכין בבית, וההצלחה מובטחת
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

המתכון מעולה, טעים, קל, ומהיר ומומלץ לשוחרי בריאות, חובבי מזון ללא גלוטן או לסובלים ממחלת הצליאק.


סופגניות ללא גלוטן | צילום: אסף לוי

מצרכים

תערובת ללא גלוטן – 500 גרם
סוכר - 75 גרם
שמרים יבשים – 17 גרם
מים – 525 גרם
שמן קנולה – 30 גרם
מלח – 5 גרם

אופן ההכנה

משקל סופגנייה לפני אפייה, כ-70 גרם כל אחת (כ-16 סופגניות )

1
יש להכניס לקערת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה
2
תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות
3
להוסיף את המלח, לערבב במהירות בנינונית במשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד

תנאי אפייה:

טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס

זמן אפייה: 11-14 דק'

הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

2 תגובות

  1. ב"ה
    נשמע מענין מאד לנסות. תודה רבה על המתכון המועיל!
    יש לי שאלה – מדוע מסומן כחמץ אם מדובר במאכל ללא גלוטן? הרי אפשר להכין מקמח שאינו חמץ. זה הרעיון בללא גלוטן. לא?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
אושר הוא האומנות לקלוע זר פרחים, מהפרחים שבתחום השגותינו

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים