1
את דגי האמנון טחנתי בבלנדר מקצועי חזק, אפשר לבקש בחנות דגים שיטחנו לכן אותם
2
הוספתי לבלנדר את יתר החומרים מלבד קמח ופירורי לחם
3
הוצאתי הכל לקערה גדולה, הוספתי קמח ופירורים, עיבדתי ביד בעדינות עד לקבלת תערובת דגים יציבה
4
בידיים רטובות יצרתי קציצות, הנחתי על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה, הכנסתי לתנור חם על 180 מעלות למשך 10-12 דקות
6
מטגנים את הבצל בכמות שמן נדיבה
7
מוסיפים את הפלפלים לטיגון נוסף של כמה דקות
8
מוסיפים את העגבניות והשום, מבשלים על אש נמוכה מספר דקות
9
אפשר להוסיף גרגרי חומוס למי שאוהב
10
מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים ומערבבים היטב
11
שמים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה
12
בשלב הזה אני מוסיפה את הכוסברה
13
מניחים את קציצות הדגים בסיר ובודקים שהמים מגיעים עד לגובה הקציצות
14
אפשר לטעום תיבול ולתקן, אם חסרים תבלינים, או אם רוצים רוטב סמיך יותר אפשר להוסיף רסק עגבניות
15
מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות עד חצי שעה
16
נהנים מכל ביס, עדיפות לסעודת שבת עם חלה חמה