ט"ו בשבט בקרית הילד הוא לא רק ראש השנה לאילנות הוא התחלה חדשה לכל הילדים. לפעילות הענפה של הפנימיה שמשקיעה הכל, בשביל לתת לכל ילד הרגשה הכי ביתית וחמה שאפשר. ואכן יש ריצות לפני ט"ו בשבט, והמחשבות איך לפנק את הילדים ולתת להם את כל מה שאפשר להוציא מיום גדול ומיוחד כמו ט"ו בשבט.
כל מיני מאפים וסלסלאות, ומסיבה בליל ט"ו בשבט עם מטעמים רוחניים וגשמיים. העיקר שכל ילד יתקדם עוד קצת בשלב של הבניה בגיל הרך והחשוב שהוא נמצא.
שנה אחת קיבלתי מאחד הידידים של 'קרית הילד' כמות של אננס טרי ומשובח, וידיד זה רצה מאד שנשתמש באננס לפעילות עם הילדים. לקראת היום המיוחד חשבנו איך לשלב את האננס למנה העיקרית ושכל הילדים ישבו ויאכלו בהנאה ואז יצא המתכון המיוחד הזה: בקלי קלות יוצא עוף מעדן עם אננס, רימונים וסלט ירוק ובריא לידו.
ובקיצור: ארוחת ט"ו בשבט שגם הילדים אוהבים!