שיתוף
תגובות
אוכל » פשטידת פסטה קראנצ'ית: עם טונה וזיתים
מתכון פסטה קראנצ'ית עם טונה לשבועות | צילום: יח"צ ריו מרו
חגיגה של טעמים
לקראת חג הקציר: מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים | פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

מצרכים

קופסת טונה בשמן זית 160 גרם
400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
2 ביצים
20 גרם זיתים מגולענים
צרור פטרוזיליה קצוץ
40 גרם שמן זית כתית מעולה

אופן ההכנה

1
מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
2
מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
3
מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
4
מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
5
מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
הדרך לחלומות רצופה בהשגת מטרות

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים