שיתוף
תגובות
אוכל » פשטידת פסטה קראנצ'ית: עם טונה וזיתים
מתכון פסטה קראנצ'ית עם טונה לשבועות | צילום: יח"צ ריו מרו
חגיגה של טעמים
לקראת חג הקציר: מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים | פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

המתכון בשיתוף: חברת ריו מרה (RIO MARE) 

מצרכים

קופסת טונה בשמן זית 160 גרם
400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
2 ביצים
20 גרם זיתים מגולענים
צרור פטרוזיליה קצוץ
40 גרם שמן זית כתית מעולה

אופן ההכנה

1
מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
2
מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
3
מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
4
מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
5
מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
חכמה אמיתית היא לדעת שאתה לא יודע כלום...

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים