שיתוף
תגובות
אוכל » קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות
קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות | צילום: יח״צ מאסטר שף
מתכון פרגיות
ראש השנה מגיע ואיתו השאלה מה מגישים למנה עיקרית, מנה מרשימה, עשירה וטעימה שתהפוך לכוכבת הערב | המתכון קל להכנה ומתאים כמנה עיקרית לכל ארוחה חגיגית
זמן הכנה:
70
דרגת קושי:
קלה
סוג:
בשרי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

מצרכים

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)
מלח ופלפל
6 כפות רוטב סויה
6 כפות יין לבן
3 כפות דבש
1 כף חרדל
4 שיני שום כתושות
כפית שמן שומשום
2 כפות שמן
חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים
12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס
סלסלת פטריות שמפיניון

אופן ההכנה

1
מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל
2
מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב
3
מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה
4
מחממים תנור ל-220 מעלות
5
מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף
6
וצקים מעל שמן זית
7
צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות
8
במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
אם לא נשנה כיוון, סביר להניח שנגיע לאן שאנו הולכים

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים