2
השרו את השזיפים המיובשים במים הרותחים למשך 20 דקות, כדי לרכך אותם. אנו רוצים שיהיו רכים מספיק כדי שנוכל למעוך אותם במזלג בקלות למחית מתוקה.
3
לאחר 20 דקות השרייה, רוקנו את המים העודפים ומעכו את השזיפים, ליצירת מחית.
4
שברו את השוקולד לחלקים קטנים. הכניסו לקערה שניתן להכניס למיקרוגל וחממו את השוקולד במיקרוגל ל-15 שניות.
5
הכניסו את השזיפים החמים לקערה וערבבו היטב. החום מהשזיפים ימיס את שאריות השוקולד.
6
הוסיפו לקערה כף דבש וערבבו היטב. אם התוצאה לא מתוקה מספיק ניתן להוסיף עוד דבש, אבל בדרך כלל כף דבש תתן את האיזון הנכון בין המתיקות של השזיפים למרירות של השוקולד.
7
חלקו את המחית שנוצרה ל-12 יחידות וגלגלו ידנית או באמצעות כף עוגיות מיוחדת את המחית לצורת עיגול.
8
לאחר יצירת הכדורים ניתן להוסיף אבקת קקאו לא מומתקת.
9
המלצה: הכינו יום מראש וקררו במקרר ליממה לפני האכילה, להעצמת הטעם.