שיתוף
תגובות
אוכל » מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה וכורכום
מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה וכורכום | צילום: הילה וייס
עם תוספת מפתיעה
מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה. השימוש במתכון בפסטה טרייה מחיטת דורום איכותית, שיחד עם הכורכום והירקות הטריים מהווה ארוחה נפלאה ומענגת
זמן הכנה:
50
דרגת קושי:
קלה
סוג:
חלבי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

הילה וייס מגישה, מתכון למרק מינסטרונה הידוע, בשיתוף עם חברת "פסטה ריקו". המרק מתאים במיוחד לימי החורף הקרים.

חורף חם ונעים! 

מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה וכורכום | צילום: הילה וייס

מצרכים

מצרכים (לכ- 4-6 מנות)

3 עגבניות בשלות
1 זוקיני בינוני
1/2 כרובית טרייה
1 בצל בינוני
2 גזרים
1 בטטה
1 ענף סלרי
4 שיני שום
1/2 כוס פסטה טרייה (מסוג בוסיאטה, פנה, מחיטה מלאה ועוד)
1/2 כפית כורכום טרי מגורד
1/4 כוס פרמז'ן מגורד
3 כפות שמן זית
4 כוסות מים
1/2 כפית מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
אופציונלי: ענף רוזמרין

אופן ההכנה

1
קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות.
2
בסיר מחממים שמן זית ומוסיפים את הכורכום. מערבבים דקה, מוסיפים את כל הירקות ומערבבים.
3
מבשלים על אש גבוהה במשך כ- 5 דקות, מכסים במים, מוסיפים מלח גס, מכסים ומבשלים על אש גבוהה כעשרים דקות.
4
טוחנים חצי מכמות המרק עם מוט בלנדר ומשאירים מעט קוביות ירקות בסיר ומחזירים לאש.
5
מוסיפים פסטה טרייה וענף רוזמרין, ומבשלים כעשרים דקות נוספות על אש בינונית.
6
מערבבים פנימה את הפרמז'ן והפלפל השחור ומגישים.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
התקשורת, כמו אש, היא משרת נהדר, אך אדון נורא
(ג'יימס פנימור קופר)

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים