שיתוף
תגובות
אוכל » מתכון במיוחד לט"ו בשבט: עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים כמו בבייקרי
עוגיות ביסקוטי לט״ו בשבט | צילום: שני קלבו
המתכון קל להכנה, מרשים, טעים ומתאים לחגיגות טו בשבט ובכלל, לכל אירוח
תגיות: ,
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

לרגל ט"ו בשבט, ראש השנה לאילנות, המועד בו חוגגים את כל השפע וההדר שיש לטבע להציע לנו, כולל  אכילת פירות בכלל ופירות יבשים בפרט, רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד של עוגיות ביסקוטי, כמו בבייקרי, המשלבות  פירות יבשים ואגוזים.

מצרכים

כוס סוכר
2 כוסות קמח
חצי כפית אבקת אפיה
קורט מלח
גרירת תפוז ולימון
2 ביצים גדולות
100 גרם חמאה
חצי כפית מחית וניל
50 גר' חמוציות
50 גר' משמשים
50 גר' שקדים שלמים
50 גר' אגוזי מלך
50 גר' פפאיה

אופן ההכנה

1
מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים
2
מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה
3
מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
איננו רואים דברים כפי שהם אלא כפי שאנו

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים