1
פורסים את החצילים לרצועות עבות וקצרות. מטגנים את פרוסות החצילים בשמן עמוק חם עד הזהבה
2
את כל חומרי הרוטב מערבבים בקערה ומעבירים לסיר. מרתיחים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה עד הסמכה. טועמים ומשפרים תיבול
3
לתוך ווק יוצקים מעט שמן זית מכניסים את רצועות הפרגית ומקפיצים על אש גבוהה במשך 10 דקות
4
מוסיפים את הקשיו ואת הבצל ירוק הגס ומקפיצים יחד עם העוף ללא נוזלים כ 2 דקות
5
יוצקים 5 כפות מהרוטב הוי סטיר שהכנו ומקפיצם עוד כדקה
6
מוסיפים את החצילים ומעליהם יוצקים עוד 2 כפות רוטב ומקפיצים עוד שתי דקות עד לספיגת הנוזלים
7
מעבירים לקערה לצד אורז יסמין איכותי ומקשטים בבצל ירוק