אם יש מאכל שאני מחכה להכין אותו כל השנה, זהו מאכל מסורתי מבית סבתי: אטריות ביצים של פסח. יש בהן משהו קסום שקשה לי להסביר. בהיותי ילדה קטנה עמדתי ליד סבתא במטבח והבטתי באצבעות ידיה הזריזות כשחתכה את האטריות דק דק… מהר מאוד למדתי להכין אותן, ומאז מדי שנה זה היה התפקיד שלי בבית הוריי. להכין אטריות ביצים דקות דקות שייכנסו למרק עוף זך וטעים.
אז אני מכינה אותן בכמויות, כי פשוט אוהבים לנשנש אותן והן גם התוספת האולטימטיבית למרק. אני מכינה לליל הסדר חביתיות מתבנית שלמה, אבל כמובן תלוי במספר האורחים. השנה יהיו פחות אנשים משום שרובם יחגגו בנפרד, אז תעשו התאמה לכמות האנשים שיש אצלכם בבית.