יום שני
כ"ד תשרי התשפ"א
12/10/2020
בחזית
ממכתב ששלחה פרופ' רונית אנדוולט מנהלת אגף התזונה במשרד הבריאות לתזונאיות בקופות החולים עולה, כי בשל ההשפעה החיובית של ויטמין D במניעת הידבקות ומחלות, בכוונת המשרד לחייב יצרניות מזון להוסיף את הויטמין למוצרים שונים, בין היתר מוצרי חלב ומשקה סויה.
הצטרפו ועקבו אחר

כתיבת תגובה

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
אם לא נשנה כיוון, סביר להניח שנגיע לאן שאנו הולכים
שיתוף
תגובות

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים