שיתוף
תגובות
אוכל » עוגת שוקולד וקוקוס נימוחה: כשרה לפסח
מתכון עוגת שוקולד וקוקוס נימוחה כשרה לפסח | צילום: נמרוד סנדרס
הקינוח המושלם
ליל הסדר כבר ממש מעבר לפינה, ורובנו שוברים את הראש איזה קינוח יפה, טעים, פרווה ומתאים במיוחד להגיש בארוחת החג, שיגנוב את ההצגה וגם יהיה טעים לכולם
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
מהדרין
פסח:
לא ידוע

מתכון לעוגת שוקולד וקוקוס נימוחה – כשרה לפסח! קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד ליצירת עוגת פרווה מפנקת במיוחד לפסח.


באדיבות המותג הקולינרי מאסטר שף

מצרכים

חומרים לתבנית 24 ס״מ

1 פחית קרם קוקוס כשר לפסח
400 גרם שוקולד מריר (פרווה), שבור לקוביות
5 ביצים מופרדות
½ כוס סוכר
½ כוס קורנפלור

לקישוט

שבבי קוקוס

אופן ההכנה

1
מחממים את התנור ל-160 מעלות.
2
מביאים לרתיחה קרם קוקוס בסיר, מוסיפים שוקולד ומערבבים לתערובת חלקה. שומרים כוס מהתערובת בצד לציפוי. מעבירים את היתר לקירור.
3
מקציפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף יציב 3-4 דקות.
4
מוסיפים חלמונים לתערובת השוקולד, מוסיפים גם קורנפלור ומערבלים עוד דקה.
5
מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד בהדרגה כדי לשמור על נפח ואווריריות.
6
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40 דקות או עד שהעוגה יציבה אבל המרכז עדיין רוטט. מצננים לפחות שעה לפני ההגשה.
7
יוצקים את תערובת השוקולד ששמרנו מעל ואם רוצים מקשטים בשבבי קוקוס.

בתאבון! חג שמח

הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
היכולת החשובה בחיים היא היכולת להשתנות

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים