אזרח ישראלי נעצר בחשד לביצוע עבירות ביטחוניות חמורות וקשות הפוגעות בביטחון המדינה. הוא שוהה בחקירת גורמי שב"כ והמשטרה כבר כמה שבועות ומוחזק במעצר. בית משפט השלום באשקלון אסר באמצעות צו על פרסום פרטים נוספים בנוגע לפרשה או אודות זהותו של החשוד בעבירות.
החשוד, שפרטיו המזהים והחשדות המיוחסים לו עדיין אסורים בפרסום, היה מנוע מפגש עם עורך דין במשך 20 ימים. בית משפט השלום באשקלון הורה היום לשחרר את החשוד למעצר בית, אך המשטרה ערערה על השחרור לבית המשפט המחוזי בבאר שבע ולכן הוא עדיין במעצר עד מחר.
עורכי הדין אבי חימי ומשה וייס מסרו בתגובה: "למרות הכותרת הבומבסטית מדובר בחשד שייגמר בקול ענות חלושה. מרשנו הוא אזרח נאמן למדינת ישראל ולא בכדי בית המשפט הורה היום על שחרורו". עו"ד מוחמד רחאל הוסיף: "הכול עורבא פרח. לחשוד אין כל קשר לחשדות המיוחסים לו. בטוח שישוחרר בקול ענות חלושה".