שיתוף
תגובות
אוכל » מעדן לשבועות – פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל
פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל מועשר בחלבון | צילום: דן פרץ
מועשר בחלבון
חג שבועות קרב ובא וזה הזמן לחגיגה של קינוחים חלביים עשירים בערכים תזונתיים, איכותיים וטעימים. חברת הרבלייף מציעה את הקינוח החלבי המושלם לשולחן החג
דרגת קושי:
קלה
סוג:
חלבי
פסח:
קטניות
פסח:
לא ידוע

חג שבועות  קרב ובא וזה הזמן לחגיגה של קינוחים חלביים עשירים בערכים תזונתיים, איכותיים וטעימים. חברת הרבלייף מציעה את הקינוח החלבי המושלם לשולחן החג: פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל מועשר בחלבון. מתוך ספר מתכוני הבריאות: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

מצרכים

פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל - 2 מנות

2 מיכלי יוגורט טבעי 1.5% שומן
3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו
3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם וניל

אופן ההכנה

1
מניחים מיכל יוגורט בקערה. מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו ומערבבים היטב
2
יוצקים את התערובת ל-2 כוסות הגשה ומניחים במקפיא 15 דקות
3
מניחים את מיכל היוגורט הנותר בקערה. מוסיפים את הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים היטב
4
יוצקים את תערובת היוגורט מעל שכבת הקפוצ׳ינו ומקפיאים 15 דקות, עד שהיוגורט קפא
5
בוזקים מעל מעט קינמון ומפזרים חתיכות פרי, שבבי קוקוס ו/או אגוזים קצוצים
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
התקשורת, כמו אש, היא משרת נהדר, אך אדון נורא
(ג'יימס פנימור קופר)

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים