שיתוף
תגובות
אוכל » מאפה פוזילי גבינות ושלל פטריות
מאפה פוזילי, גבינות ושלל פטריות | צילום: רונן מנגן
מתכון מנצח
כולנו רוצים לגוון את ארוחת חג השבועות | מתכון למאפה חגיגי: פוזילי, מוצרלה מגוררת, שבבי פרמזן, רוטב עגבניות והמון פטריות חרוכות
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
חלבי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

זאת ההזדמנות שלכם להכין מנה מנצחת לחג השבועות שכולם ידברו רק עליה.


המתכון בשיתוף: חברת ברילה 

מצרכים

מצרכים ל-4 מנות

½ חבילת פוזילי מבושלת לפי הוראות היצרן
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
½ צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
2 ביצים
8 פטריות שמפיניון פרוסות
4 פטריות פורטובלו פרוסות
8 פטריות ירדן פרוסות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום מעוכות
1 כף עלי תימין טריים
שמן זית לפי הצורך
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
½ כוס גבינת מוצרלה מגוררת
½ כוס גבינת פרמזן מגוררת
½ כוס פירורי לחם

אופן ההכנה

1
מעבירים את הפסטה המבושלת לקערת ערבוב גדולה.
2
טורפים שמנת עם ביצים, מוסיפים רוטב עגבניות, מתבלים במלח ופלפל ושופכים על הפסטה.
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה ומזהיבים את הפטריות הפרוסות.
4
מוציאים את הפטריות מהמחבת, מחממים שוב שמן זית ומזהיבים קלות את הבצל והשום, מוסיפים תימין.
5
מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום וגבינת המוצרלה לתערובת הפסטה, מתקנים תיבול.
6
מעבירים לתבנית מרובעת ומשומנת. מפזרים מעל פירורי לחם ופרמזן.
7
אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות כחצי שעה עד שהתערובת מתייצבת והציפוי מזהיב.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
גם מסע בן אלף קילומטרים מתחיל בצעד אחד קטן

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים