שיתוף
תגובות
אוכל » חיתוכיות בראוניז קפה של שף קונדיטור רעות איפרגן
עוגת בראוניז | צילום: באדיבות המצלם
מגזין טועמיה מגיש
מגזין טועמיה מגיש חיתוכיות בראוניז קפה של שף קונדיטור רעות איפרגן. טעים וקל, המתכון הוא ל-20 יחידות
זמן הכנה:
25
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

מצרכים

250 גרם שוקולד מריר
35 גרם מרגרינה / 4 כפות שמן
2 ביצים
1/3 כוס קמח
כפית שטוחה קפה נמס
80 (1/3 כוס) גרם סוכר לבן
120 (3/4 כוס) גרם סוכר חום
10 גרם (כפית) אבקת אפיה

אופן ההכנה

1
ממיסים את השוקולד ואת המרגרינה/ השמן
2
מקציפים את הביצים והסוכרים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה
3
מוסיפים את הקמח, הקפה ואבקת האפיה ומערבבים בתנועות קיפול
4
מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים
5
לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה, מזלפים או מניחים בעזרת כפית כדורים בגודל הרצוי תוך שמירה על מרווח בין אחד לשני
6
אופים על 170 מעלות במשך כ-5-7 דקות עד להיווצרות קרום חיצוני והתייצבות
7
לאחר הקירור העוגיות מתייצבות עוד יותר, אך עדיין נותרות עסיסיות במרכזן
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

עדכני
פופולרי
ויראלי

Sorry. No data so far.

מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
רק אלה שיסתכנו ללכת רחוק מדי יכולים אולי לגלות עד כמה רחוק אפשר ללכת

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים