1
את אבקת הסוכר ואבקת השקדים מנפים דרך מסננת דקה לקערה גדולה
2
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עד שנוצרים פסגות רכות
3
מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד להטמעה מלאה
4
ממשיכים להקציף עד שנוצרים פסגות נוקשות (כדאי שתצליחו להפוך את הקערה על פיה מבלי שמשהו ייפול)
5
מוסיפים את צבע המאכל ומקציפים רק עד לאיחוד
6
להוסיף בכל פעם כ⅓ מתערובת אבקת השקדים ואבקת הסוכר המנופה לחלבונים הטרופים ולהשתמש במרית כדי לקפל בעדינות עד לאיחוד
7
ממשיכים לקפל לאט עד שניתן ליצור מעין דמות 8 תוך כדי שמירה על המרית (כלומר שהבלילה לא מתנתקת מהמרית)
8
מעבירים את בלילת המקרון לשק זילוף עם צנטר עגול
9
מניחים על תבנית האפייה 4 נקודות מהבלילה , ומניחים מעליה פיסת נייר (כדי שנייר האפייה לא יזוז)
10
בעזרת הצנזר יוצקים את המקרונים על נייר הפרגמנט בעיגולים(3 ס"מ), במרווחים של לפחות (2 ס"מ) זה מזה.
11
הקש את תבנית האפייה על משטח שטוח 5 פעמים כדי לשחרר בועות אוויר
12
הניחו למקרונים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות עד שעה, עד שהם יבשים למגע.
13
מחממים את התנור ל-150 מעלות בדיוק!
14
אופים את המקרונים במשך 17 דקות, עד שנוצר למקרון מעין "חצאית" והמקרונים תפחו היטב
15
מעבירים את המקרונים לרשת לצינון מלא לפני המילוי.