יום שני
כ"ד תשרי התשפ"א
12/10/2020
בחזית
ממכתב ששלחה פרופ' רונית אנדוולט מנהלת אגף התזונה במשרד הבריאות לתזונאיות בקופות החולים עולה, כי בשל ההשפעה החיובית של ויטמין D במניעת הידבקות ומחלות, בכוונת המשרד לחייב יצרניות מזון להוסיף את הויטמין למוצרים שונים, בין היתר מוצרי חלב ומשקה סויה.
הצטרפו ועקבו אחר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
התקשורת, כמו אש, היא משרת נהדר, אך אדון נורא
(ג'יימס פנימור קופר)
שיתוף
תגובות

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים