שיתוף
תגובות
אוכל » מתכון חורף: מרק קובה עשיר בטעמים
סיר עמוק, ארבל - סולתם
המתכון המושלם
במיוחד לימי החורף – זה הזמן למרק קובה! קבלו מתכון לקובה | מתכון בריא וטעים מאוד!
זמן הכנה:
90
דרגת קושי:
בינונית
סוג:
בשרי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

מצרכים

למלית הקובה

300 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ מאוד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
כפית בהרט

לבצק הקובה

2-2.5 כוסות סולת
כף שמן
רבע כפית מלח
1-1.5 כוסות מים

למרק

2 כוסות קוביות דלעת
2 בצלים קצוצים
2 עגבניות קלופות קצוצות
3 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
שליש כוס מיץ לימון
כף בהרט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
5 כוסות מים
כף סוכר

אופן ההכנה

1
מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית
2
יוצרים כדורים קטנים ומקפיאים לשעה על מגש
3
מערבבים את מרכיבי בצק הקובה
4
עוטפים את כדורי הבשר בבצק
5
בסיר עמוק מניחים שמן, בצל, עגבניות, סלרי ותבלינים מערבבים מוסיפים דלעת, רסק, מים ומיץ לימון, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הקובה
6
מבשלים בכיסוי חלקי כ- 25 דקות מקפידים לערבב כל כמה דקות
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
מי שלא מרוצה מהיחס שהוא מקבל, שיבדוק איזה יחס הוא נותן

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים