כלי תקשורת בסוריה דיווחו הערב (מוצאי שבת) כי שדה התעופה בחאלב הותקף בשני טילים וכי מסלול ההמראה הושמד בפעם השנייה בתוך כשבוע. התקיפה באה כשעתיים לאחר שהתרעות הופעלו בגולן עקב שיגורים מסוריה. על פי הדיווחים, פיצוצים עזים נשמעו באזור ומערכות ההגנה האווירית הופעלו בשמי העיר. מקורות המזוהים עם האופוזיציה הסורית טוענים שהתקיפה הישראלית בוצעה באמצעות טילי שיוט.
תקיפת שדה התעופה בחאלב | צילום: רשתות לפי סעיף 27א׳
כזכור, לפני כיומיים דיווחה הטלוויזיה הסורית כי ישראל תקפה את שדה התעופה הבינלאומי של דמשק ושל העיר חאלב בצפון המדינה. כתוצאה מכך, נגרם נזק למסלולי ההמראה. מקור דיפלומטי מסר לסוכנות הידיעות הרוסית ״ספוטניק״ כי מטוסו של שר החוץ האיראני, חוסיין אמיר עבאללהיאן, שב על עקבותיו בעקבות התקיפה.
לפי ערוץ הטלוויזיה הלבנוני "אלמיאדין", שדה התעופה נפגע משני טילים. הדיווחים על התקיפה הישראלית בחאלב מגיעים כאמור לאחר שזוהו שני שיגורים משטח סוריה לשטח ישראל, שנפלו בשטח פתוח. מדובר צה"ל נמסר כי הצבא תקף את מקור הירי בסוריה בירי ארטילרי.