ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש היום עם שר החוץ של בריטניה דומיניק ראב, בלשכת רה"מ בירושלים. בפגישה השתתפה גם שגרירת ישראל בבריטניה ציפי חוטובלי.
ראש הממשלה בנימין נתניהו בפתח הפגישה: "השר דומיניק, טוב לראותך שוב בזמנים טובים יותר ואנו נמשיך לעבוד יחד כדי להפוך אותם לטובים עוד יותר. תודה לך ולראש הממשלה בוריס ג'ונסון על התמיכה האיתנה והבלתי מעורערת שלכם בזכות שלנו להגנה עצמית במהלך המבצע האחרון. אנו מעריכים זאת מאוד".
שר החוץ הבריטי דומניק ראב: "אני כאן כחבר, עם תמיכה גדולה בישראל. אנו מצפים לדון על היחסים הבילטרליים וגם על קידום נושאים נוספים. אתה יכול תמיד לסמוך עלינו".
שר הביטחון בני גנץ נפגש הבוקר (רביעי) עם שר החוץ הבריטי דומיניק ראב. גנץ עידכן את ראב על תוכנית מערכת הביטחון לפעול לחיזוקה של הרשות הפלסטינית ולשינוי המדיניות כלפי רצועת עזה כך שיושג שקט ארוך טווח ותקודם השבת השבויים והנעדרים.
עוד אמר שר הביטחון, כי "במסגרת השיח עם איראן על הסכם גרעין, יש חשיבות קריטית להכנסת מרכיבים שיבטיחו פיקוח הדוק ואפקטיבי, וכי ישראל תמשיך לשמור על זכותה וחובתה להגן על עצמה מפני כל איום".
לגנץ התלוו שרת התיירות וחברת הקבינט המדיני- ביטחוני, אורית פרקש הכהן, חברת ועדת החוץ והביטחון, ח"כ יעל רון בן משה ושגרירת ישראל בבריטניה, ציפי חוטובלי.