לרגל ט"ו בשבט, ראש השנה לאילנות, המועד בו חוגגים את כל השפע וההדר שיש לטבע להציע לנו, כולל אכילת פירות בכלל ופירות יבשים בפרט, רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד של עוגיות ביסקוטי, כמו בבייקרי, המשלבות פירות יבשים ואגוזים.
- מחאת הקישקע: קיצוניים התפרעו מול מסעדת צ'ולנט בירושלים, כי נשארה פתוחה אחרי השעה 23:00מאת אלי שפירא
- סלט אינסלטיסימה: כל המרכיבים התזונתיים שחשובים בתפריט היומימאת שירה גלאי
- מאפה פוזילי גבינות ושלל פטריותמאת שירה גלאי
- צ'יפס פולנטה וגרנה פדנומאת רובי מיכאל