שיתוף
תגובות
אוכל » מוקפץ חצילים קשיו ופרגיות ברוטב – שף מאיר בראל
מוקפץ חצילים | צילום: depositphotos
מגזין טועמיה מגיש
6 מנות טעימות ומיוחדות של מוקפץ חצילים קשיו ופרגיות ברוטב מבית השף מאיר בראל
זמן הכנה:
50
דרגת קושי:
קלה
סוג:
בשרי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

מצרכים

600 גרם פרגיות חתוכות לרצועות קצרות
2 חצילים מאיכות גבוהה ללא גרעינים
שמן עמוק לטיגון החצילים
כוס קשיו לא קלוי
4 בצלים ירוקים חתוכים גס

לרוטב הוי סטיר

3 כפית סויה איכותית
1 כפית חומץ אורז או חומץ תפוחים
2 כפות אבקת מרק פטריות איכותית
מומלץ- כף אבקת פטריות שיטאקי ( קונים פטריות מיובשות וטוחנים לאבקה)
כפית רסק עגבניות
2 כפות סוכר חום
קורט מלח
כף גדושה קורנפלור
4 כפות מים קרים

אופן ההכנה

1
פורסים את החצילים לרצועות עבות וקצרות. מטגנים את פרוסות החצילים בשמן עמוק חם עד הזהבה
2
את כל חומרי הרוטב מערבבים בקערה ומעבירים לסיר. מרתיחים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה עד הסמכה. טועמים ומשפרים תיבול
3
לתוך ווק יוצקים מעט שמן זית מכניסים את רצועות הפרגית ומקפיצים על אש גבוהה במשך 10 דקות
4
מוסיפים את הקשיו ואת הבצל ירוק הגס ומקפיצים יחד עם העוף ללא נוזלים כ 2 דקות
5
יוצקים 5 כפות מהרוטב הוי סטיר שהכנו ומקפיצם עוד כדקה
6
מוסיפים את החצילים ומעליהם יוצקים עוד 2 כפות רוטב ומקפיצים עוד שתי דקות עד לספיגת הנוזלים
7
מעבירים לקערה לצד אורז יסמין איכותי ומקשטים בבצל ירוק
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
נעריך את הרגע הזה, לפני שהוא הופך לזיכרון

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים