שיתוף
תגובות
אוכל » מאפה פוזילי גבינות ושלל פטריות
מאפה פוזילי, גבינות ושלל פטריות | צילום: רונן מנגן
מתכון מנצח
כולנו רוצים לגוון את ארוחת חג השבועות | מתכון למאפה חגיגי: פוזילי, מוצרלה מגוררת, שבבי פרמזן, רוטב עגבניות והמון פטריות חרוכות
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
חלבי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

זאת ההזדמנות שלכם להכין מנה מנצחת לחג השבועות שכולם ידברו רק עליה.


המתכון בשיתוף: חברת ברילה 

מצרכים

מצרכים ל-4 מנות

½ חבילת פוזילי מבושלת לפי הוראות היצרן
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
½ צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
2 ביצים
8 פטריות שמפיניון פרוסות
4 פטריות פורטובלו פרוסות
8 פטריות ירדן פרוסות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום מעוכות
1 כף עלי תימין טריים
שמן זית לפי הצורך
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
½ כוס גבינת מוצרלה מגוררת
½ כוס גבינת פרמזן מגוררת
½ כוס פירורי לחם

אופן ההכנה

1
מעבירים את הפסטה המבושלת לקערת ערבוב גדולה.
2
טורפים שמנת עם ביצים, מוסיפים רוטב עגבניות, מתבלים במלח ופלפל ושופכים על הפסטה.
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה ומזהיבים את הפטריות הפרוסות.
4
מוציאים את הפטריות מהמחבת, מחממים שוב שמן זית ומזהיבים קלות את הבצל והשום, מוסיפים תימין.
5
מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום וגבינת המוצרלה לתערובת הפסטה, מתקנים תיבול.
6
מעבירים לתבנית מרובעת ומשומנת. מפזרים מעל פירורי לחם ופרמזן.
7
אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות כחצי שעה עד שהתערובת מתייצבת והציפוי מזהיב.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

תגובה אחת

כתיבת תגובה

עדכני
פופולרי
ויראלי

Sorry. No data so far.

מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
התקשורת, כמו אש, היא משרת נהדר, אך אדון נורא
(ג'יימס פנימור קופר)

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים