שיתוף
תגובות
תוכן שיווקי » חג של טעם ואיכות: חוות תקוע משדרגת את שולחן החג

חגיגה של טעמים אמיתיים: גלו איך המוצרים של חוות תקוע מוסיפים עומק ועושר למאכלי החג. משדרגים את הטעמים של המתכונים לפסח. המשיכו לקרוא…

מקוריות ואיכות: פטריות טריות מחווה תקוע

חוות תקוע, שנוסדה בשנת 1986, צמחה מתוך חזון להביא לישראל את טעמי היער העשירים והאותנטיים. החווה, המתמחה בגידול פטריות מאכל טריות ואיכותיות, הפכה לשם נרדף למצוינות וחדשנות בעולם הקולינריה המקומי. במשך למעלה משלושה עשורים, חוות תקוע מקפידה על סטנדרטים בלתי מתפשרים של איכות, תוך שימוש בשיטות גידול מדעיות מתקדמות ובתנאי סביבה מבוקרים.

בין הזנים המובחרים שמגדלת החווה, ניתן למצוא פטריות שמפיניון, פורטובלה, רעמת האריה, שיטאקי, יער ומלך היער, כל אחת בעלת טעם ומרקם ייחודיים. פטריות השי-מג'י, לדוגמה, בעלות טעם אגוזי עדין ומרקם פריך, והן מושלמות להוספה לסלטים, מרקים, פסטות ומוקפצים. חוות תקוע מזמינה אתכם לגלות את נפלאות ממלכת הפטריות וליהנות מחוויה קולינרית מעוררת השראה.

איך לשדרג את המנה: ירקות מיוחדים לשולחן חג בלתי נשכח

מעבר לפטריות המובחרות, חוות תקוע מציעה קשת רחבה של ירקות מיוחדים, המעניקים לשולחן החג טוויסט מרענן וייחודי. הירקות הללו, שנבחרו בקפידה, לא רק מוסיפים צבע וטעם, אלא גם מעשירים את התפריט בערכים תזונתיים חשובים.

בין הירקות המיוחדים ניתן למצוא את הרוברב, צמח בעל טעם חמצמץ המשתלב נהדר במאפים וקינוחים, ומציע יתרונות בריאותיים רבים. התירס הלבן והמתוק מהווה תוספת מרעננת וטעימה לכל ארוחה. האנדיב, על טעמו המריר-מתוק, מוסיף עומק ומרקם מעניין לסלטים ולמנות ראשונות.

בצלצלי השאלוט, בעלי טעם עדין ומעודן יותר מבצל רגיל, משדרגים כל תבשיל ומעניקים לו ניחוח ייחודי. הג'ינג'ר ושורש הכורכום הטרי, הידועים בערכים התזונתיים, מוסיפים חום ועומק טעמים למרקים, מוקפצים ותבשילים.

קבלו השראה: מתכונים מיוחדים לפסח עם הטוויסט של חוות תקוע

כדי להעניק לכם השראה, חוות תקוע שמחה לחלוק שני מתכונים מיוחדים לפסח, המשלבים את הפטריות והירקות הייחודיים שלה:

לזניית מצות עם פטריות: מתכון זה לוקח את הלזניה הקלאסית ומעניק לה טוויסט כשר לפסח. במקום עלי פסטה, משתמשים במצות, ובין השכבות משלבים רוטב עשיר של פטריות מוקפצות, כגון שיטאקי ויער, יחד עם גבינות איכותיות. התוצאה היא מנה חגיגית, טעימה ומפתיעה, המתאימה לאירוח ולשולחן החג. הפטריות מוסיפות עומק טעמים ומרקם בשרני, שהופכים את הלזניה הזו למיוחדת במינה.

מגולגלות מצה עם בשר ופטריות: מתכון זה מציע דרך מקורית וטעימה להשתמש במצות במהלך החג. המצות הופכות לבסיס למילוי עשיר של בשר טחון, פטריות קצוצות (כגון שמפיניון ופורטובלה) ותבלינים ארומטיים. המגולגלות נאפות בתנור עד להזהבה, ומוגשות עם רוטב עגבניות טרי או יוגורט צאן. זוהי מנה קלה להכנה, מרשימה בטעמה ובמראה שלה, ומושלמת לארוחת חג או לארוחת צהריים משפחתית. שילוב הפטריות מוסיף עסיסיות וטעם אומאמי, המשתלבים נהדר עם הבשר.

המפתח לארוחה חגיגית מוצלחת טמון בשילוב של חומרי גלם איכותיים, טריים ועשירים בטעמים. חוות תקוע גאה להיות חלק מהמסורת הקולינרית, ומזמינה אתכם להמשיך וליהנות ממוצריה לאורך כל השנה.

אנו מאמינים כי אוכל טוב מחבר בין אנשים, יוצר זכרונות משותפים ומעניק השראה ליצירה ולחדשנות. חג שמח ובתאבון.

הצטרפו ועקבו אחר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
הדרך לחלומות רצופה בהשגת מטרות

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים