1
לתוך המים הפושרים נכניס את השמרים וכפית אחת מהסוכר ונערבב היטב לפירוק השמרים במים ונמתין לתסיסה קלה כ-5 דקות
2
בינתיים נערבב בקערת מיקסר את הקמח, המלח ושארית הסוכר ולאחר 5 דקות נשפוך את השמרים והמים לקמח ונתחיל לישה במיקסר על מהירות נמוכה
3
לאחר דקת לישה נוסיף את הביצים והשמן ונמשיך ללוש במיקסר על מהירות בינונית למשך 8 דקות
4
נשפוך על הבצק את 2 כפות השמן ונמתין לתפיחה ראשונה של עשר דקות עם כיסוי
5
כעת יש להעביר לקירור במקרר לתפיחה איטית של 6 שעות לפחות או לילה
6
נעביר למשטח מקומח קלות את הבצק. נייצר צורת נחש ארוכה מהבצק ונחתוך חתיכות בגודל של כדור טניס
7
ניקח כל כדור ומעט נשטח אותו עם כף היד ונקפל לחצי. ושוב לחצי ואז נכדרר ביד תוך לחיצה עדינה על אזור הקיפול כדי לנעול את הכדור
8
נניח לתפיחה של 10 דקות ושוב נחזור על הפעולה של הקיפול. ונניח לתפיחה של חצי שעה ללא כיסוי במקום חמים
9
כעת נבריש בביצה מעורבבת עם כף דבש וכף שמן קנולה את הלחמניות ונאפה בתנור חם בחום 180 מעלות למשך 25 דקות