1
את החמאה והסוכר מכניסים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים במהירות בינונית
2
מוסיפים בהדרגה את השמנת או החלב ואת הוניל
3
עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקמחים ואבקת הסוכר ואת אבקת האפייה
4
מערבבים במיקסר את הבצק במשך דקה על מהירות בינונית-גבוהה
5
מוציאים את הבצק לתוך קערה ומניחים בקירור לחצי שעה
6
בינתיים מכינים את המלית- בעזרת מזלג מועכים את החמאה עם אבקת הסוכר למחית אחידה. מוסיפים את הגבינה וממשיכים למעוך עם המזלג
7
מוסיפים לחמאה את הגבינה ושאר המרכיבים ומערבבים היטב את המלית אך לא יותר מדי. מכניסים את המלית למקפיא עד שלב המילוי
8
לאחר חצי שעה מוציאים את הבצק מהקירור ומרדדים לעלה דק בעובי 3 מ''מ
9
קורצים עיגולים בעזרת כוס בינונית
10
ממלאים חצי כפית מהמלית ומעל המלית מניחים מעט פירות יער שלמים קפואים או כפית פירות יער מעוכים גס. מרימים את שולי העיגולים לצורת אוזן המן ומהדקים
11
אופים בתנור חם בחום של 180 מעלות למשך 20 דק
12
מייד בגמר האפייה מפזרים אבקת סוכר מעל האוזני המן ומצננים